תנגודת לאינסולין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

29/11/2021 | 00:16 | מאת: שני

שלום ד"ר ראיתי שציינת שבתנגודת לאינסולין ניתן גם לקחת 2 גלוקומין. לי התנגודת אובחנה עם סוכר 82 ו a1c תקין כי ביקשתי העמסת סוכר בגלל תסמונת מטבולית ושחלות פוליציסטיות. מעל 10 שנים אני עם גלוקומין 1 וסוכר כ 75 ו a1c מאוזן. שעה וחצי אחרי אוכל סוכר 100. הבעיה היא שיש לי נוירופתיה. האם זה נכון שתוספת גלוקומין נוסף לא תוכל למנוע החמרה בנוירופתיה או להשפיע על נוירופתיה כשמדובר על סוכר תקין? למעשה מה שעלול לגרום לי ליותר מקומות עם נוירופתיה זה רק סוכר לא בנורמה ולא תנגודת לאינסולין עם ערכי סוכר תקינים? תודה

בערכים שציינת לא סביר שהנוירופתיה היא סוכרתית ויש לחפש סיבות אחרות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת