פערים בי בדיקות סוכר בבית ובמעבדה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

09/11/2021 | 15:00 | מאת: גיליה

שלום רב רציתי לשמוע את דעתך על הבעיה שלי.בשנתיים האחרונות בדיקות דם לסןכר בצום בקופח יוצאות לי מעל 100..בערך 106. במד סוכר במדידות רבות באותו מספר שעות צום הסוכר יוצא בין 77 ל85. האם אני צריכה לחשוש שאני בטרום סוכרת? a1c בקופח 5.5 בבית במדידות בין הארוחות כשעתיים לאחר אוכל 90 .ואחכ אפילו 80. מה דעתך משמעות הפערים האלו? המכשיר די מדויק כי ניסיתי אותו על בן משפחה שמדד סוכר בצום במעבדה ויצא דומה.

קשה לומר, בדיקת המעבדה נחשבת מדויקת ויש פער בינה לבין המדידה באצבע, הייתי ממשיכה מעקב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת