סוכר מוגבר רק בצום גורמים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

13/06/2021 | 18:20 | מאת: רעות

אני בת 37 רזה מאוד ללא היסטוריה של סוכרת בקרובים דרגה ראשונה. בריאה בדכ כבר שנתיים ששלוש בדיקות יוצאות בצום קצת מעל 100 . הסוכרa1c תקיו 5.5. אני עושה פעילות גופנית, אוכלת בריא ובכל זאת הסוכר בצום לא משתפר. האם יכול להיות מצב שפעילות גופנית לא תשפיע על סוכר בצום? האם לדעתך יש עוד בדיקות שאפשר לבצע כדי לראות אם באמת יש אצלי בעיה? (יש לציין שאני לא ישנה רצוף בלילה וישנה מעט שעות יחסית).

ייתכן והסיבה היא מחסור בשינה וייתכנו סיבות נוספות, אני מציעה לפנות לרופא המשפחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת