תרופה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

12/06/2021 | 00:08 | מאת: נעמי

שלום, רציתי לשאול לגבי הסקסנדה הבנתי שהמנגנון של התרופה הוא במניעת רעב ומכאן צריכה של פחות קלוריות. רציתי לשאול, 1. האם זה גם מונע חשק לאוכל? כלומר גם כשמדובר באכילה שלא מתוך רעב? הבנתי שזה ממש גורם למלאות כך שלא רוצים לאכול 2. האם זה פועל במנגנונים נוספים לירידה במשקל, ויכול לעזור גם למי שלא אוכל הרבה? מה דעתך על התרופה? האם כדאי לשלב אותה כטיפול של כמה חודשים עד להגעה למשקל הרצוי ואחר כך להמשיך באורח חיים? אני עם bmi 26 בן 21 עם סוכרים גבוהים בצום ורוצה לדעת אם יש מי שיהיה מוכן לרשום לי את התרופה

בעקרון התרופה רשומה מעל BMI 30 כך שלא מתאימה לך, היא עובדת על מנגנון השובע+בחילות והשפעתה שונה מאדם לאדם וכמובן שהטיפול מחייב גם דיאטה ומעקב דיאטנית

12/06/2021 | 19:03 | מאת: נעמי

האם יש אפשרות לקבל אותה מחוץ לרישום שלה?

לא..הרישום מחייב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת