ביתוק קרום בתולין או הרחבת נרתיק

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

11/06/2021 | 19:56 | מאת: נ

נולדתי עם מחלתcah שמתבטאת ב איברים חיצוניים זכריים ו0נימיים נקביייםעברתי ניתוח תיקון של האיבר החיצוני נותלת דיקסטמטזון0.5 פעם ביום מאוזנת מקבלת מחזור כל 28 יום אני מעוניינת לעבור הפריה מתורם וכאשר התכנאית אולטרסאונד ניסתה לבצע אולטרסאונד וגינלי התגלה או שהקרום בתולין סגור ( שלמיטב ידיעתי אני לא בתולה כתוצאה מהמניתוח שינוי מין שלא סגרו את הקרום) או ניתוח להרחבת הנרתיק השאלות שלי הן 1 באיזה בית חולים מקבוצת כללית ניתן לבציע אחד מניתוחים אלה 2 האם ניתן לעבור הפריה וההפריה תצליח האחרי הניתוח 3 האם הנרתיק לא יסגר שוב אם אני לא יקיים יחסים 4 שאלה קצת מביחה אם הנרתיק סגור ואין חור ליציאת הווסת איך יכול להיות שאני מקבלת וסת רגיל וסדיר הרי הוסט יוצא מהנרתיק ועובר דרך החור של הקרום

לצערי אין לי מענה לכל השאלות ואני ממליצה לבדוק מול רופא נשים מכללית את כל השאלות. לשאלתך האחרונה, גם כאשר קרום הבתולין סגור יש מעבר של דם המחזור דרך פתח קטן שקיים. לאחר פקיעת הקרום הוא לא אמור להסגר שוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת