כאבים בחדירה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

01/06/2021 | 18:59 | מאת: אנונימית

שלום, יש לי פרולקטינמיה ואני מסרבת לטפל בגלל שלכדור יש תופעות לוואי. כבר שבועיים אני מנסה לקיים יחסי מין עם בעלי (אני בתולה עדיין..) ויש לי כאבים עצומים בחדירה וזה ממש בלתי אפשרי. קראתי בגוגל שפרולקטין גבוה יכול לגרום לכאבים בחדירה. יש מה לעשות עם זה? האם הקבותרים יעזרו לזה? או שללכת לרופא נשים שיפקע את הקרום יעזור? אשמח לעצתך...

פרולקטין גבוה לא אמור לגרום כאבים במהלך יחסי מין אך מונע הריון באחוז גבוה, ולכדור יש מעט מאד תופעות לוואי. בלי קשר כדאי לפנות לרופא נשים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת