שאלה לגבי ערכי TSH ו- T4

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

20/05/2021 | 12:41 | מאת: מישהי

שלום, אני ממש לא מבינה בזה אבל קיבלתי תוצאות של בדיקות דם והערך של ה- TSH יצא 4.8 (שלפי הקופה שלי נחשב בדיוק בגבול טווח הנורמה אבל ראיתי שזה משתנה ממקום למקום) וערך T4 הוא 13.8, האם זה אומר משהו? נראה שהכל תקין? צריך לבדוק משהו? אשמח להבהרה. תודה רבה ויום טוב!

אכן התוצאה היא בגבול העליון ויש לעקוב. מאחר ולא כתבת פרטים כמו גיל ומחלות רקע אין לי מה לתרום מעבר לזה

20/05/2021 | 19:27 | מאת: מישהי

היי, בת 24, אנמית אם זה קשור (מחוסר ברזל). מציינת גם שבבדיקות קודמות במהלך השנים היו ערכים נמוכים יותר, האם זה ייתכן?

אם את מתכננת הריון אז יש לשים לב..

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת