שינוי בטיפול עם האינסולין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

20/05/2021 | 10:10 | מאת: מ

עד לפני שבועיים הזרקתי נובומיקס 70/30 פעמיים ביום לפני הארוחות בוקר ואחהצ, סהכ 33 יח, והתוצאות היו טובות. עכשיו מנסה טיפול באינסולין קצר נובוראפיד ואינסולין ארוך טורחו. להפתעתי אני צריך להזריק הרבה יותר יחידות איסולין כ 24 מהקצר ו15 מהארוך , לפעמים צריך יותר מ24 מהקצר, יום אחד הגעתי ל 30, צריך לציין שלא השתנה הרבה מבחינת כמות פחמימות , בטח לא ברמה שיכולה להסביר הבדל כל כך גדול יש הסבר? תודה

אין לי הסבר, זה קורה..ועדיין הטיפול הזה עדיף בד"כ על טיפול בנובומיקס

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת