אוסטירופוזיס ותרופת פרוליה בזריקה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

14/04/2021 | 16:58 | מאת: דנה

שלום לדר בבדיקת צפיפות עצם יצא לי3.2- לעמוד השדרה 2.7- לאמה 2.6- לאגן ריש לציין שאני ממש מכופפת סקיפוזיס מתקשה בהליכה מזה האם האוסטירופוזיס גורם לסקיפוזיס? רופאת המשפחה רשמה לי פרוליה בזריקה כי יש לי בעיות עיכול חמורות יש לי גם התיבשות בפה אין לי רוק השיניים כואבות השאלה אם פרוליה לא יחמיר בעיות שיניים ? עצירות שגם יש לי? ואם לוקחים אז חצי שנה יעשה נזק האם באמת יש כה הרבה תופעות לואי כי גם ככה אני חולה כנראה סיוגרן מתקשה ללכת מעוקמת בעיות שווי משקל התייבשות בעין באף בפה בגרון בכיות עיכול קשות גזים לא נעימים כל היום פיסורה צריבות בעור כתוב שזה פוגע גם בעור ואחריי חצי שנה מה ניתן לעשות אם לא מתאים? סובלת ממחלת הסוגר הושטי העליון יש כאבים קשים ברום הבטן בעיות בליעה גם בשל היובש בפה והיעדר רוק כל שיניי כואבות האם הפרוליה לא יחמיר הכאבים יש לי גם כאביי גב מהעוקם הרב גזים אינסופיים בריח רע מה לעשות?

אני מציעה לקבוע ביקור מסודר אצל אנדוקרינולוג לפני התחלת הטיפול בפרוליה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת