תוצאות בדיקת בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

11/04/2021 | 17:25 | מאת: NOT_FOUND

בן 25 עקב נשירת שיער קיבל לעשות בדיקת בלוטת התריס - TSH-25 לא תקין T3 EREE- 3.3 תקין T4 FREE - 1.1 תקין THYROGLOBULIN AB - 71.6 לא תקין ANTI THYROD PEROXID - 71.2 לא תקין אשמח אם תסבירי לי את התוצאות תודה מראש

מדובר בתת פעילות של בלוטת התריס, יש לפנות לרופא המשפחה

12/04/2021 | 18:47 | מאת: איריס

תודה דוקטור נירית על התשובה המהירה. אשמח לדעת אם יש דרך להימנע מטיפול תרופתי לטובת טיפול אחר לפני כמה ימים ה-TSH היה 16 וכעבור כמה ימין 25 T3 T4 תקינים. אני בן 25 קראתי שזה יכול לגרום לבעיית פוריות בעתיד האם כדאי לי לעשות שימור זרע? תודה רבה

אין צורך בשימור זרע, לגבי טיפול אין בפניי את התמונה המלאה על מנת לענות לך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת