מה קורה אם מפסיקים את הקבותרים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

10/04/2021 | 21:22 | מאת: שואלת

שלום, אני נוטלת קבותרים בגלל פרולקטין גבוה והוא גורם להחמרה של בעיות בריכוז שלי ולכן אני לוקחת גם ריטלין. בגלל שעליתי המון במשקל הרופא הביא לי רזין ואז הרוקח אמר שלא כדאי לקחת ריטלין ורזין ביחד. חושבת להפסיק את הקבותרים לתקופה שאני לוקחת רזין... יכול לקרות משהו חמור? כמובן אתייעץ אם הרופא אבל אשמח לדעת. עוד שאלה- האם יש קשר בין הקבותרים לכתב היד שהפך למחריד בתקופה האחרונה? תודה

אין לי תשובה עבורך שכן תלוי מה הסיבה לעליה בפרולקטין, גילך ומחלות הרקע, יש להתייעץ עם האנדוקרינולוג שלך

11/04/2021 | 08:14 | מאת: שואלת

בת 30. אדנומה 5 ממ מפרישה פרולקטין. בלי טיפול פרולקטין בין 900 ל- 2000. עם טיפול בנורמה. מחלות רקע- יש כמה דברים לא יודעת אם נחשבים מחלות... מוקדים היפראינטנסיים בחומר הלבן במוח שצצו שנה שעברה ב MRI מעקב (שעשיתי לאדנומה.. האדנומה ללא שינוי כבר שנים). בבדיקת דם קודמת יצא לראשונה סוכר 107 (בבדיקות קודמות היה בנורמה).

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת