ערכים נמוכים יחסית בסכרת היריון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

25/03/2021 | 23:50 | מאת: רונית

שלום, אני מנטרת סוכר כבר שבוע אוכלת לפי עצת תזונאית פרטית. הערכים שלי לאחר ארוחה נעים בין 72-88 לרוב. לעתים קצת מעל 90, אך הגיעו גם ל 62 ו 55. חשתי סחרחורות וזיעה במקרים נמוכים במיוחד ואכלתי שוקולד שלאחר רבע שעה הביא אותי ל 110. לא מרגישה טוב במיוחד. עד כמה אני צריכה לחשוש? התורים בקופה ובבתי חולים למחלקות היריון בסיכון רחוקים ואראה מישהו שמבין בתחום אולי בעוד 3 שבועות אני חוששת מאד לעובר. שבוע 30.

לא מסרת מספיק פרטים אבל חשוב להקפיד לאכול כל 3 שעות וכך למנוע נפילות סוכר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת