האם מה שיצא לי מסוכן

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

19/03/2021 | 02:55 | מאת: מעין

בת 16 עשיתי בדיקת דם ויצא לי B12 גבוה סידן גבוה ופרולקטין גבוה והרופא ילדים אמר לי לפנות לאנדוקולוג ולעשות עוד בדיקת דם אותו דבר מה זה אומר זה מסוכן ???

B12 גבוה לא מסוכן האם את נוטלת תוסף B12? פרולקטין - האם בוצע 3 שעות אחרי שהתעוררת בבוקר? סידן מה הערך? מה הרקע הרפואי, כדאי לבחון את כל הדברים הללו

20/03/2021 | 20:33 | מאת: מעין

אני לא נוטלת תוסף ויצא לי b12 2,600 במקום 911. כן, עשיתי את הבדיקת דם 3 שעות אחרי שקמתי אבל אני ממש מפחדת מבדיקות דם וקראתי באנרנט שזה יכול להיות בגלל שפחדתי..... יצא לי 1,496 במקום 619. סידן יצא לי 14 במקום 10.4. אין לי רקע רפואי.. פעם ראשונה שהלכתי לרופא (כי אני משתעלת) והוא ראה שאין לי בדיקות אז הוא אמר לי לעשות בדיקות דם... זו פעם ראשונה שעשיתי בדיקת דם בחיים...

אז אני מציעה לפנות מיד לרופא המשפחה עם התוצאות לבירור

21/03/2021 | 22:40 | מאת: מעין

למה מיד? מה זה יכול להיות?

25/03/2021 | 17:24 | מאת: מעין

למה יוצא סידן גבוה? אחרי החג אני יעשה עוד הפעם בדיקת דם

צריך לבדוק את זה..

25/03/2021 | 21:33 | מאת: מעין

אבל זה קשור לעייפות? אני עייפה בשבועות האחרונים אם זה קשור אני יגיד לרופא גם על העייפות... לא נעים פתאום לבוא עם הרבה תלונות לפני שבועיים הלכתי אליו פעם ראשוננ....

הכל בסדר, חשוב שתסבירי לרופא בדיוק מה את מרגישה!

26/03/2021 | 14:49 | מאת: מעין

סבבה תודה וחג שמח

30/03/2021 | 13:35 | מאת: מעין

היום בבוקר הייתי אצל אנדוקרינולוגית והיא הביאה לי מלא בדיקות לעשות... גם הרבה בדיקות דם וגם אולטראסאונד כליות, MRI ראש, בדיקת רופא עיניים, ECG... אני אעשה את הבדיקות דם שזה הרוב ואת האולטרסאונד כליות... MRI ראש וECG לא בא לי... הבנתי שזה מכות חשמל... אני לא יודעת איך לשאול אבל גם לדעתך אני צריכה לעשות את כל הבדיקות האלה?

30/03/2021 | 13:44 | מאת: מעין

אה עכשיו אני קוראת שזה אק"ג? אם כן זה בסדר גם.. למה חשבתמ מכות חשמל אני מבולבלת בזמן האחרון סליחה... אז יש לי בעיה רק עם ה- mri ראש

מה הבעיה? זו לא בדיקה מסוכנת

31/03/2021 | 02:08 | מאת: מעין

כי הבנתי שזה בדיקה שנכנסים לתוך מכונה וקשה לנשום... את חושבת שאני צריכה את כל הבדיקות האלה?

אין לי מושג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת