נבידו 1000 כל 3 חודשים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

12/03/2021 | 18:09 | מאת: מייק

שלום. בן 47 ובעקבות סרטן אשך דו צדדי עברתי כריתת שני אשכים. בעקבות כך לוקח נבידו 1000 בזריקה זו השנה השביעית. זריקה אחת לכל 3 חודשים. האונקולוג המטפל טוען שבגלל הטסטוסטרון שלי לא פיזיולוגי אז הגמישות בשרירים תלך ןתפחת. מבקש לברר האם באמת ההורמון בדם אינו יציב בגלל לקחית הזריקה? האם בגלל שלא יציב ייתכנו ימים של עייפות וחולשה? בבדיקות אני רואה שעם הזריקה ההורמון מגיע לכ 25 ומשם ישנה ירידה עד 9 לאורך שלושת החודשים. האם הדבר משפיע על ההתנהגות? תודה

השאלה לא לגמרי ברורה לי, חשוב שתהיה במעקב אצל אנדוקרינולוג. הניבידו שומר על רמה די יציבה בדם, ייתכן ויש לצמצם את תדירות הזריקות, לאחר התיעצות עם אנדוקרינולוג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת