יתר פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

06/03/2021 | 20:15 | מאת: נעמי

שלום, האם מוכר לך שעישון נוגדנים גבוהים זה מניעה לעשות עוד רדיואקטיבי?

נוגדנים ממש לא אבל עישון עלול להחמיר בלט עין

07/03/2021 | 10:15 | מאת: נעמי

כרגע לא הופיע בלט עין אבל מה הכוונה? מה הקשר של העישון ליוד? האם אחרי היוד יכול להופיע בלט עין? זה לא מטפל טוב?

07/03/2021 | 10:18 | מאת: נעמי

אם כן למה? אם היוד מטפל בבלוטה ואין יתר פעילות למה ממשיך הבלט עין? אם זה לא הופיע עד עכשיו זה עדיין יכול להיות? ואם זה המצב, אז עדיף ניתוח? כי זה האפשרויות

לא הבנתי מה השאלה, בלט עין נגרם עי תגובה דלקתיח בארובת העין ולכן לא תמיד קשור לפעילות יתר

07/03/2021 | 17:03 | מאת: נעמי

לא הבנתי איך זה קשור לטיפול ביוד. האם עדיף ניתוח?

מי שיש לו בלט עין בינוני פלוס, היוד עלול להחמיר אותו

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת