ויטמין די

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

04/03/2021 | 15:06 | מאת: מאור

שלום, אני בן 20 וכבר יותר משנה נוטל באופן קבוע 2000 יחבל ויטמין די כל יום (בחצי שנה הראשונה פעם בשבוע את כל הכמות ואחכ כל יום). למרות הערכים לא כל כך עלו - בבדיקה מסוף נובמבר 30.9 ng/ml שזה תקין. עשיתי שוב בדיקות דם הפעם במעבדה אחרת (שם זה היה בצבא עכשיו בכללית) ויצא 24 ng/ml נמוך. הקפדתי לקחת כל יום ולכן משהו לא הגיוני. אני צריך להעלות מינון?

חסרים לי פרטים רפואיים כגון משקל ומחלות רקע אבל אם אתה בריא הרמה שהגעת אליה סבירה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת