הסבר על בדיקות לא תקינות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

19/02/2021 | 11:55 | מאת: NOT_FOUND

עשיתי בדיקות במהלך המחזור כפי שהתבקשתי מעוניינת להיכנס להריון הבדיקות שנערכו- Progeserone 0.57 תקין Dhea sulphate 284 תקין Estradiol 49.30 תקין Tsh. 3.806 תקין T4-free 1.4תקין Lh. 5.2 תקין Fsh. 6.4. תקין Prolactin. 15 תקין Testosteron. 0.33. תקין Androstenedione 35 לא תקין!! בדיקת 17 oh andorstenedione ערך גבוה 2.16 אני מבינה שזה קושינג מתקשה להבין מדוע הערכים של יתרת הכלייה תקינים. אשמח להסבר תודה רבה

חלק ממה שכתבת משובש ואני חוזרת וממליצה להגיע לאנדוקרינולוג, אין לי מושג מהיכן האבחנה של קושינג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת