שאלה בקשר לבדיקות סוכר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

18/02/2021 | 20:07 | מאת: קןבי

שלום וברכה בן 39 בריא ללא מחלות רקע.. לפני 3 שנים יצא לי בבדיקה של HB A1C(%) .. 5.3 וגלוקוז 80 בצום.. אתמול יצא לי בבדיקה HB A1C(%) 5.6 ו 83 גלוקוז בצום. מעבר לזה שאר הבדיקות תקינות ..אמא שלי היא סכרתית האם הבדיקה נחשבת תקינה או שאמורה להדליק מנורה אדומה ?תודה רבה..

הבדיקה תקינה, האם אתה סובל מהשמנה?

19/02/2021 | 13:21 | מאת: קובי רחמים

ממש מעט..הגובה 1.80 ואני שוקל 89 ומתאמן..דרך אגב תיקון יצא לי 88 גלוקוז בצום לא 83 ..האם המגמת עלייה הזאת כולל המגלובין המסחורר בקצה הגרף דורשת התייחסות מסויימת?

מעקב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת