הורמון אנדרוסטנדיון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

16/02/2021 | 20:14 | מאת: כהן

עשיתי בדיקות במהלך המחזור כפי שהתבקשתי מעוניינת להיכנס להריון הבדיקות שנערכו- Progeserone 0.57 תקין Dhea sulphate 284 תקין Estradiol 49.30 תקין Tsh. 3.806 תקין T4-free 1.4תקין Lh. 5.2 תקין Fsh. 6.4. תקין Prolactin. 15 תקין Testosteron. 0.33. תקין Androstenedione 35 לא תקין!! בת 25. ללא גלולות ללא כדורים. מה יכולה להיות הסיבה? והאם יהיה אפשר להיכנס להריון? בדיקת 17 oh andorstenedione עדיין בעבודה תודה רבה

יש להמתין לתשובה ולשקול טיפול בבלוטת התריס, אני ממליצה שתגיעי לאנדוקרינולוג

17/02/2021 | 11:16 | מאת: כהן

תודה רבה על התשובה. האם יש קשר בין ההורמון אנדרוסטנדיון לבלוטת התריס מהנתונים נראה שאין בעיה בבלוטת התריס יתכן שזה תסמונת קושינג? תודה רבה

אין קשר לבלוטת התריס

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת