יתר פעילות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

15/02/2021 | 22:53 | מאת: מאור

שלום אמא שלי בת 54 הרבה שנים מטופלת במרקפטיזול במינונים משתנים לגרייבס כל פעם מעלים ומורידים כרגע חצי כדור שלוש פעמים בשבוע. הצעתי לה לבדוק עם הרופא טיפול ביוד רדיואקטיבי כי אני חושב שזה פתרון עדיף. היא חוששת מהטיפול, גם בגלל בטיחות וגם בגלל שאחרי זה תצטרך לקחת טיפול ביוטירוקס כל החיים. הסברתי לה שהיוטירוקס עדיף. אשמח אם תוכלי להרגיע ולומר למה הטיפול ביוד עדיף גם אם זה אומר ליטול יוטירוקס

מאור שלום יש צדדים לכאן ולכאן וכדאי להגיע לאנדוקרינולוג לשקול את המשך הטיפול

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת