ערכי סוכר בבדיקת דם 101

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

02/02/2021 | 23:07 | מאת: אלה

שלום רב, אני בת 33, בריאה, לא שותה ולא מעשנת, BMI 20, מתאמנת באופן קבוע. בבדיקות דם שגרתית התגלה ערך סוכר 101, מלבד חריגה זו כל הבדיקות (כימיה בדם, הורמונים, ספירת דם ובדיקת שתן) יצאו תקינות. האם הפחתה משמעותית של צריכת הסוכר (בשנתיים האחרונה צורכת יותר סוכר ממה שנהגתי בעבר) אמורה להפחית את הסוכר שלי? תודה!

תמיד טוב לצרוך פחות סוכר וחשוב להיות במעקב רופא המשפחה, לעבור על בדיקות ישנות סיפור משפחתי ועוד

03/02/2021 | 16:53 | מאת: אלה

תודה על תשובתך! אין היסטוריה משפחתית של סוכרת, בבדיקות קודמות היה לי סוכר 97 (לפני 9 שנים) ו83 (לפני 5 שנים). האם התוצאה הנוכחית אמורה להדאיג או שהפחתה משמעותית בצריכת הסוכר אמורה להחזיר את הערכים לטווח התקין?

מניחה שהפחתת צריכת הסוכר תעזור, תעקבי

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת