תת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

25/01/2021 | 23:18 | מאת: אור

הי. מגיל 16 מטופלת בשל תת פעילות באלטרוקסין. מגיל 20 לקחתי סינטרואיד עד השנה- בשל סינטרואיד חדש. אני כיום בת 30 אחרי לידה . משקל 64. לאחר שלא הסתדרתי עם סינטרואיד חדש- לקחתי יוטירוקס, אלטרוקסין, טיפות מסופרפארם ותמיסת לה-טיורוק. הכל עשה לי הפרעות שלשולים רעד והיתי חסרת אונים. למעשה מ20.1 הפסקתי ואני בלי תרופות. מפחדת למצבי כי אני כן רוצה עוד הריונות. אפשר בבקשה עצה מה לעשות? האם עכשיו אחרי שהגוף "ריק" מכל התרופות וההחלפות ניתן לנסות שוב סינטרואיד חדש? אולי זה הפתרון? תודה רבה. וחשוב לציין שילדתי באפריל ורמתtsh 2.9 תודה.

אור שלום לא מומלץ להפסיק טיפול בבת אחת וללא השגחה, כדאי להגיע לאנדוקרינולוג ובהחלט הייתי מנסה סינטרואיד

15/05/2021 | 00:00 | מאת: אחת שיודעת

שלא תעזי להפסיק בפתאןמיות את התרופות, את עלולה למות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת