שיעור יתר בגוף ובפנים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

25/01/2021 | 10:18 | מאת: מיכל כהן

היי, אני בת 20, בשנתיים האחרונות התזונה שלי הייתה מבוססת בעיקר על אוכל לא בריא וברובו סוכרים, שוקולד וכדומה.. בחצי שנה האחרונה החלה לי בעיית שיעור יתר בפנים ובגוף, והחל להופיע אקנה בפנים בעקבות כך, התחלתי לאכול מאוזן והורדתי את צריכת הסוכר.. האם בעקבות כך בעיית השיעור יתר והאקנה יכולים להיעלם? האם ישנו קשר בין צריכת סוכר לשיעור יתר? והאם השיעור יתר יכול להיעלם מתזונה או שיש צורך לערב דרכים אחרות?

מיכל שלום אין קשר ישיר (יש קשר להשמנה) ומומלץ לפנות לרופא לבירור

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת