סוכר די גבוה אחרי צום ארוך

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

21/01/2021 | 13:52 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 20 בריאה, לאחרונה ירידה לא מוסברת במשקל. נשלחתי לבדיקות דם כלליות שאחת מהן הייתה גם סוכר. הייתי לפני הבדיקה בצום ארוך של כ24 שעות כי הבדיקה הייתה רק בצהריים (הגיון של הצבא...) ולמרות הצום הארוך, הסוכר יצא 97. יש סיבה לדאוג מערכי הסוכר? אני במשקל תקין, פעילה גופנית ואוכלת סביר.

ככל הנראה אין סיבה לדאגה אם כי הייתי בודקת סוכר אחרי 8 שעות צום וגם A1C יכולה להגיע אלי במסגרת הצבא..

24/01/2021 | 22:53 | מאת: מיכל

באיזה בית חולים את מקבלת? אני אבקש אליכם אסמכתא (לבדיקה של אנדוקרינולוג?)

בית חולים עשר בחיפה

תקבעי בבוקר ותבואי בצום

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת