בדיקות דם הורמנליות - קורטיזול

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

05/01/2021 | 16:41 | מאת: .

היי אני בת 20 עשיתי בדיקות דם הורמונליות רציתי לשאול עם הבדיקה הזאת יצאה תקינה: CORTISOL-BLOOD יצא לי 671 nmol/L האם זה גבוה?

השאלה מדוע נבדק, על פניו ערך תקין

05/01/2021 | 20:54 | מאת: .

עשו לי בדיקות הורמנליות משום שיש לי אקנתוזיס בכמה חלקים בגוף ולא ידוע ממה נגרם וששללו לי סכרת וציסטה בשחלות חוץ מבדיקת ההורומונים יכול להיות עוד גורמים שיכולים להוציא אקנתוזיס בעורף בבטן בקפליי הידיים ובבית השחי? ואגב לא נולדתי עם זה זה יצא לי בגיל ההתבגרות בגיל 15 אשמח לדעה נוספת .

05/01/2021 | 21:17 | מאת: .

רציתי גם לדעת על וימין די יצא לי 25.6 זה ממש נמוך?

אני מציעה שתפני לאנדוקרינולוג

באיזה יחידות?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת