בדיקת PSA - טווח ערכים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

05/01/2021 | 11:09 | מאת: יואל

שלום ד"ר, תוצאות בדיקת PSA סמנים שלי הינה 0.91 ng/ml (לפני כשנה וחצי היה כ0.67), בפירוט לא צוין טווח הערכים הנורמלי. האם הpsa שלי תקין? פרטי רקע: בן 31, בעל משקל תקין, בריאות תקינה פרט להיפוגונדיזם שניוני. שנה טיפול בנבידו, הוחלף לכלומיפין ונוטל אותו כבר חודשיים. בעל מיקרואדנומה זעירה בהיפופיזה.

הערך תקין

05/01/2021 | 18:21 | מאת: יואל

אני רוצה להודות לך דוקטור מכל הלב. הפגת את חששותי בכל המקרים שהעלתי בפורום זה מאז שאובחנתי בהיפוגונדיזם וכל מה שכתבת הוכח כמדויק. זכו המטופלים שלך. וזכינו אנחנו שיש רופאה כמוך בפורום זה.

תודה יואל! שמחתי לעזור

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת