שאלה דחופה בקשר לבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

30/12/2020 | 20:06 | מאת: ארז

שלום. לפני כחודש וחצי התחילה לי הפרעה בראייה בהסתכלות , בהמשך כאב מסביב לעיניים ובגלגל העין וכאב ראש ורגישות חזקה לאור. הייתי אצל כמה רופאים שלא יודעים מה הבעיה. בדיקת סיטי שביצעתי מראה בלט בעין שמאל. האם יש קשר לבלוטת התריס? האם אני צריך ייעוץ אנדוקרינולוג בנוגע לזה? תודה

ארז שלום בלט עין חד צדדי יכול לנבוע ממחלת גרייבס אבל יש לשלול גם סיבות אחרות. לאנדוקרינולוג יש לגשת רק אם יש יתר פעילות של בלוטת התריס

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת