סוכר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

30/12/2020 | 16:51 | מאת: א

שלום דר, אני בן 20 עם ערכי סוכר 102-109 חשד ל mody רציתי לשאול בלי קשר לאבחנה, כחלק מהרצון לשמור על סוכר מאוזן, מה דעתך על day two (האם עוזר ושווה את הכסף), וכן על הולטר סוכר לשבועיים עם רישום של האוכל. גם אם תוכלי לומר, ב mody ההשפעה היא רק על הסוכר בצום ובמהלך היום כאשר אוכלים רמות הסוכר תקינות או גם גבוהות? הכוונה ל mody 2

מודי 2 הוא מילדות/ינקות כך שזה לא מה שיש לך כנראה. לגבי DAY2 מתאימה בעיקר לטרום סוכרתיים אך הצמדות לתכנית עשויה להשיג שליטה ברמות הסוכר. לגבי ליברה לשבועיים,נשמע לי מיותר ברמות הסוכר שלך

31/12/2020 | 00:00 | מאת: א

תודה רבה על כל העזרה גם הגנטיקאית אמרה שמודי 2 רואים בדרך כלל מגיל קטן. איזה עוד מודי מתאים להיפרגליקמיה קלה? ומופיע בגיל שלי ולא מילדות חשוב לי לדעת כדי לוודא שבודקים לי את הגן הרלוונטי כל העניין שם אותי בחוסר וודאות על האבחנה כי זה לא נראה כמו סוג 1 (אין נוגדנים) סוג 2 (לא שמן) וגם לא כמו מודי (אין רקע משפחתי)

הגנטיקאית תדע מה לבדוק

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת