ערכי סוכר בהריון....

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

29/12/2020 | 20:37 | מאת: Mi

ערב טוב ד"ר. תחילת הריון (שבוע 8) עשיתי שבוע שעבר בדיקת סוכר בצום ויצא 100. הבנתי שזה לא תקין בהריון. החלטתי להוריד סוכר לגמרי ולהפחית קצת בפחמימות. היום הרופאת נשים אמרה שמדובר בערך גבולי ושלא נדרש טיפול או משהו כרגע. עשיתי היום שוב בדיקת סוכר בצום ויצא 92. עשיתי גם המוגלובין A1C ויצא 5.3 מה נכון לעשות בשלב זה? רצוי להמשיך עם הדיאטה הזאת?ללא סוכרים בכלל? לרופאת נשים אין מענה בשבילי, ואני מאוד מפחדת על ההריון, אך מצד שני, לא רוצה להימנע ממאכלים מסויימים אם אין צורך. מציינת שזהו הריון שלישי, בקודמים ערכים תקינים. ילדתי לפני 9 חודשים, ואני מניקה. לפני 7 חודשים עשיתי סוכר בצום ויצא 86 תודה רבה.

שלום לך כדאי להפחית פחמימות אך לא להפסיק לגמרי ולרדת במשקל אם יש לך משקל עודף, גם הליכות יעזרו. אני ממליצה שתפני לתזונאית

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת