סוכר נמוך בבדיקת דם

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

23/12/2020 | 21:22 | מאת: רומי

שלום, עשיתי בדיקת דם בשביל לבדוק ברזל ובדקו לי גם את רמת הסוכר בדם. התוצאה הייתה נמוכה יחסית (50). האם הסיבה לכך יכולה להיות שלא הספקתי לאכול בכל היום שלפני הבדיקה ועשיתי ריצה בערב? אין לי סוכרת או מחלות רקע אחרות. תודה.

אין לי מספיק נתונים למענה, האם חשת לא בטוב? מה ה BMI שלך? האם את חשה לפעמים נפילות סוכר?האם חזרת על הבדיקה?

24/12/2020 | 14:57 | מאת: רומי

היי, הbmi שלי הוא 18.6, אני בת 21. קבעתי תור לעוד שבוע לרופא משפחה ואני משערת שאז הוא יגיד לי לחזור על הבדיקה. אני לא כל כך יודעת מה אמורים להרגיש כשיש נפילת סוכר, אבל הרבה מאוד פעמים בבוקר אני מרגישה סחרחורות ומאבדת ראיה לכמה דקות כשאני קמה, מה שייחסתי לתזונה לקויה ולמחסור אפשרי בברזל. אני אוסיף שאני עובדת ברוב שעות היום והתזונה שלי ממש על הפנים ויש גם לפעמים ימים שלמים שאני לא מספיקה לאכול. לפני בדיקת הדם הרגשתי מסוחררת ולא כל כך טוב כנראה כי לא אכלתי לפחות 24 שעות ועשיתי מאמץ גופני. אבל אני משערת שכדאי שאנסה לתקן את אורח החיים שלי לפני שאני מסיקה שיש לי בעיה רפואית.... תודה על התשובה

בהחלט, ממליצה שתפני לדיאטנית

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת