פרולקטינומה ומצבי רוח

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

08/11/2020 | 14:25 | מאת: הדר

שלום, אני סובלת מפרולקטינומה בעקבות גידול בבלוטת יותרת המוח. הפרלוקטין שלי ירד אחרי טיפול של חודשיים בקבותרים אבל עדיין יש לי מצבי רוח קשים סביב המחזור ודימום חלש (שלא היו עד השנה האחרונה שהיו לי בה גם דליפת חלב). רופאה אמרה לי שאולי זה קשור לאסטרוגן למרות שבבדיקות דם היה תקין. יכול להיות שלוקח זמן עד שיתנרמלו כל ההורמונים?? ואם כן כמה? יש מה לעשות בנתיים? תודה!!

הדר שלום אם הפרולקטין תקין, אין קשר למצבי הרוח והדימום. מציעה לפנות לרופא נשים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת