דיאבטיס אינסיפידוס וטיפול במינירין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

18/10/2020 | 20:38 | מאת: דיאבטיס אינסיפידוס

שלום רב, יש לי ולמשפחתי דיאבטיס אינסיפידוס מרכזי תורשתי. מטופלים כבר שנים במינירין ספריי, לאחרונה התרופה הורדה מהמדפים ועברנו למינירין סולושן ( גם דרך האף כמו הספרי) כרגע הודיעו לנו שכם זה יורד מהמדפים. יש 2 אופציות כדורים ומינירין melt רציתי לדעת מה ההבדל בינהם- ומה המינון שצריך לקחת אם לקחנו בספריי פאף אחד. תודה!

שלום רב לכולנו הטיפול החדש לא מוכר היטב, יש לנסות ולבחון מה מתאים תוך מעקב רפואי, קליני ומעבדתי

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת