תוצאות בדיקת קורטיזול חופשי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

12/10/2020 | 19:02 | מאת: אייל

שלום ד״ר קיבלתי תוצאות בדיקת קורטיזול חופשי והתוצאה היא: 93.8 ל 24 שעות. הערך אמור להיות מ 13.0-75.0 וזה יצא חריג האם זה נורמלי? מה הטיפול שאפשר לעשות על מנת לסדר את זה? תודה רבה

אייל שלום מדובר בחריגה קלה, לרוב חסרת משמעות, אבל נשאלת השאלה מה היתה הסיבה לבדיקה?

12/10/2020 | 20:39 | מאת: אייל

עקב קשרית זעירה באדרנל שמאל נמצא בct במקרה. לכן ביקשתי לבדוק את זה קצת יותר לעומק. קשרית זעירה עד כ 5 מ״מ צפיפותה כ 10HU האם אני צריך לדאוג מהתוצאה של הבדיקת שתן? איך מטפלים בזה? האם זה יכול להחמיר בהמשך? המון תודה לך!

אין סיבה לדאגה, יש להשלים בדיקות נוספות

13/10/2020 | 11:17 | מאת: אייל

את מקסימה ! כל הכבוד על היזומה לעזור לאנשים! תבורכי !

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת