הזעת לילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

01/10/2020 | 00:15 | מאת: לין

היי בת 29, בדיקות דם תקינות כולל בלוטת התריס, הריון ולידה לפני כחצי שנה לפני כשנתיים בערך התחלתי להזיע בלילות מציינת שכל החיים הייתי סובלת מקור בביקור אצל רופא אף אוזן גרון בלי קשר להזעות הוא שלח אותי לאולטסאונד צוואר כי לדעתו הבלוטה נפוחה זאת הייתה התוצאה:בלוטת התריס לא מוגדלת במרקם הומוגנית באונה שמאלית הודגם קשר הטרוגני בקוטר עד 0.6 סמ ולהמשיך מעקב אחרי חצי שנה לאחר מכן נכנסתי להריון והזנחתי את זה ההזעות לא חלפו אומנם הם לא כל לילה אבל שזה קורה זה ממש קיצוני ואני פשוט נוטפת מים שמתי לב שזה קורה יותר כשאני במחזור הייתי אצל רופא משפחה, אאג וכירורג שנפנפו אותי אפשר להגיד מה הצעד הבא שעליי לעשות? אני מודאגת מאוד

לין שלום אם כל הבירור המעבדתי תקין, אין לי מושג. תמיד להתחיל מרופא המשפחה...

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת