קשרית זעירה אדרנל שמאל

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

10/09/2020 | 18:20 | מאת: ניסן

שלום ד״ר ותודה על תשובתך. עשיתי בדיקת CT עקב כאבים קלים במותניים. בלוטת יותרת הכליה-מימין תקינה. משמאל-קשרית זעירה בקוטר עד כ-5מ״מ. וצפיפותה כ Hu 10 מתאים לאדנומה. לבנתיים, קצת התנפח איזור הצלעות בצד שמאל יש לך מושג למה? ביצעתי בנוסף בדיקת שתן ודם לקורטיזול שיצאו תקינים. האם אני צריך לדאוג? מתי לדעתך להמשיך בירור ואיזה בירור עם איזה רופא? לבצע אולטרהסאונד? תודה רבה לך!

ניסן שלום מדובר בממצא שכיח שלרוב לא אדורש דבר מלבד מעקב, אם כל הבדיקות תקינות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת