DI כרוני לא מאוזן ותפוקות שתן חריגות.

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

05/09/2020 | 16:51 | מאת: חי

שלום, אני סובל מ DI כרוני לאחר ניתוח ביותרת המוח ומטופל במינירין, 0.2 בוקר ו 0.2 ערב. כל יום יש לי תפוקת שתן שונה עם אותו מינון, לאחר מדידות יש ימים של תפוקת כ9 -10 ליטר יש ימים של 1 ליטר ויש ימים של3-- 4 ליטר. חשוב לציין כי המינון של מינרין לא משתנה. לאורך של כ 1.8 שנים לאיר ניתוח ניסיתי כל מיני מינונים כולל תרסיס ורק עם המינון הזה יש לי הכי פחות תסביכים. לאנדוקרינולוג שלי אין תשובות ואומר לי שאני צריך ללמוד לחיות עם זה. האם יש מה לעשות. חשוב לציין שכל שאר ההורמונים תקינים. רק תנודות בנתרן ובאוסמולריות בדם.

חי שלום נסה לשים לב לכמה אתה שותה..אתה לא אמור להגיע למצב בו אתה נותן 10 ליטר שתן ביום עם מינרין

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת