תנגודת לאינסולין וירידה במשקל

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

08/08/2020 | 17:18 | מאת: יעל

שלום, יש לי תנגודת לאינסולין ואני מקבלת כבר כמה שנים כדור 1 גלוקומין ביום. הסוכר בבדיקות הדם בנורמה ו גם ה a1c. האם זה אומר שמי שמקבל כדור גלוקומין מבחינת קצב הירידה במשקל בדיאטה יוכל לרדת באותו קצב כמו אדם שאין לו תנגודת לאינסולין כי כדור הגלוקומין מבטל את זה? או שעדיין למרות כדור הגלוקומין צפוייה ירידה במשקל בקצב יותר איטי לעומת אם לא היתה לי תנגודת לאינסולין(עם הגלוקומין)? תודה מראש

יעל שלום הגלוקומין עשוי לסייע מעט בירידה במשקל, מעבר לזה אין הבדל

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת