שאל תודהההההההההההההההה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

04/08/2020 | 21:28 | מאת: דן

היי חולה סכרת מגיל 23 אולי לפני .היום בגיל 45 .אף פעם לא ידעתי איזה סוג סכרת אני .ותמיד נתנו לי טיפול לסוג 2 .ביקשתי מרופא המשפחה ליבדוק נתן לי 2 בדיקות שאני לא יודע אם אומרים משהו לגבי סוג הסוכרת .אלו הבדיקות אינסולין מחוץ לנורמה 33.והבדיקה השניה פפטידc בטוח הנורמה 1300 .מה אומר תודה.והאם זה בדיקות לדעת סוג סכרת אם לא אז איזה לעשות תודה.

דן שלום אין לי מספיק מידע בכדי לענות לך אבל נראה שרמת האינסולין לא נמוכה וזה מתאים לסוכרת סוג 2 אבל הבדיקה שיש לבצע היא נוגדנים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת