בדיקת דם קרוטזל לא צולחת

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

27/07/2020 | 20:59 | מאת: יוסי

ערב טוב השאלה שלי היא כזאת: אני שותה כדור איסטו לחרדות ומצבי רוח ואני צריך לעשות בדיקת דם לקרוטזל. ועשיתי פעמיים ופסלו לי את הבדיקות ואמרו לי שזה בגלל הכדור האם יש דרך נוספת לעשות את הבדיקה הזו?

לא ברור לי מדוע פסלו, אין קשר

28/07/2020 | 09:19 | מאת: יוסי

ACTH תוצאהנפסל - שינוע לא נאות זה התשובה שאני מקבל מה אני יכול לעשות בשביל לעשות את הבדיקה כמו שצריך ? בתודה מראש

28/07/2020 | 09:38 | מאת: יוסי

אז למה עשיתי פעמיים את הבדיקה והתוצאה הינה שהשינוע לא נאות מה יכול להיות הרופא משפחה שלי לא יודע לענות לי על השאלה. נ.ב אני בצום לפני הבדיקה

שינוע לא נאות אומר שהעברת הבדיקה הייתה לא תקינה, צריך לברר מול המעבדה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת