תוצאות בדיקת שתן עקב קשרית באדרנל שמאל

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

05/06/2020 | 18:54 | מאת: Radio4

היי נירית היקרה, נשלחתי לבצע בדיקת שתן עקב ct שבו נמצא-קשרית זעירה באדרנל שמאל 5מ״מ 10HU. האם התוצאות תקינות? שאלה נוספת:המקום באיזור הצלעות קצת התנפחו האם יש צורך לנתח במקרה הזה? מי מחליטי לנתח? יש כאבים קלים אך נסבלים מדי פעם. חשוב לציין שביצעתי בדיקת אולטרסאונד ולא מצאו דבר. המון המון תודה לך!

שלום לך בדיקת השתן הינה חלקית- כפי הנראה טרם הגיעו התוצאות הרלבניטת. לא הבנתי מה התנפי ומה הקשר לאדנומה. אם האדנומה אל מפרישה, לרוב לא מנתחים גודל כזה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת