תנודות בדלקת בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

24/05/2020 | 18:32 | מאת: מעיין

שלום רב, לפני כחמישה שבועות התחילה לי דלקת בבלוטת התריס, שמתבטאת בכאב בבלוטה שמקרין לצוואר ותסמינים של פעילות יתר. בשבוע האחרון זה קצת נרגע ןקיוויתי שזה בדרך לעבור ופתאום אתמול התעוררתי עם כאב בבלוטה ותסמינים מעיקים של פעילות יתר. האם זה שכיח התנודות האלה ומתי בדרך כלל הדלקת עוברת? ה אנדוקרינולוג שהייתי אצלו לא נתן לי טיפול תרופתי, אמר שזה יעבור לבד.

מעיין שלום ייתכנו עליות וירידות ולרוב המחלה חולפת מעצמה בתוך מספר שבועות אבל נדרש מעקב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת