סכרת סוג 2 - כדורים וערכי סוכר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

25/02/2020 | 11:21 | מאת: רוני

שלום. סכרת סוג 2. מטופל ע"י מטפורמין 850 מג פעמיים ביום בוקר/לילה. במשך היום אני מאוזן, הבעיה היא בבוקר, למרות תזונה נכונה והכדור בערב, ערך הסוכר בבוקר בצום גבוה, בערך 150. גם עם כדור אחד בערב של גנואט 50/1000 XR, אני במצב מאוזן ביום אך לא בבוקר. מה אופציות הטיפול העומדות בפני כדי שערך הסוכר בבוקר יהיה מאוזן יותר? תודה.

רוני שלום קודם כל תתחיל מארוחת לילה והדרכת דיאטנית ובמידת הצורך תוספת תרופתית דרך הרופא המטפל

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת