תוצאות ניקור מותני.

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

26/12/2019 | 17:55 | מאת: משה

אני בן 71. אשמח לפענוח. האם יש סיבה לדאגה? בדיקת היסטלוגיה/ציטולוגיה. ניקור אבחנתי דגימה 1: איבר: קשר בבלוטת התריס. צד שמאל: דרגת חשד סונוגרפי" בינוני מספר משטחים: 2+ צינצנת דגימה 2: איבר: קשר בבלוטת התריס צד: ימין דרגת חשד סונוגרפי: בינוני מספר משטחים 2+ צינצנת ממצאים בבדיקת האולטרסאונד: באונה שמאלית הודגמה קשרית איזואיקואי בגודל 1.6 סמ" באונה ימנית הודגמה קשרית בגודל 3.2 ס"מ. כמות מיכלים לשליחה: 4

משה שלום הקובץ לא נפתח

27/12/2019 | 12:43 | מאת: משה

תודה דר על ההתייחסות המהירה. הקובץ שהעלתי הוא אותו קובץ שכתבתי עליו בהודעה. אשמח לפירוש: מה הכוונה:" חשד סונוגרפי בינוני" מה זה " קשרית איזואיקואי? אני מודאג. יש סיבה לדאגה?

מה שחשוב זה לראות את התשובה של הניקור, אם יש לך תעתיק לכאן

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת