אולטרה סאונד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

22/12/2019 | 15:34 | מאת: עדי

שלום, אני כבר כמה שנים עושה אולטרה סאונד מדי שנה, כדי לעקוב אחר הקישריות שיש לי שם, ואחר הבלוטה עצמה. לפני כמה חודשים עברתי לרופא משפחה אחר, ועכשיו הוא טוען שאין צורך בבדיקה השנתית הזו... ולא מוכן לתת לי הפניה לאולטרה סאונד. ואני נותרתי קצת מודאגת.. האם זה משהו שצריך לעקוב אחריו כל שנה? כי אני זוכרת שככה אמרו לי, בנוסף לבדיקות דם. האם כדאי להתעקש? תודה

עדי שלום תלוי מה היו הממצאים בבדיקה קודמת. לרוב לא נדרש מעקב שנתי לאורך זמן

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת