נבידו - הזרקה עצמית?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

09/12/2019 | 22:34 | מאת: יהונתן

שלןם, לאחרונה קיבלתי מרשם ל'נבידו', במרפאה נאמר לי כי יש צורך להגיע לשירותי אחות במרפאה על מנת לקבל את הזריקה. אני תןהה האם ניתן להזריק עצמאית? או שזוהי הורפאת משרד הבריאות - לקבל זריקות במרפאה? ידוע לי שיש אנשים המטופלים בטסטוסטרון והם מזריקים אותו עצמאית.

יהונתן שלום ניבידו ניתן בהזרקה עמוקה עי אחות בלבד

11/12/2019 | 08:43 | מאת: יהונתן

תודה. אשמח לתשובות לשאלות הבאות: 1.האם את הזריקה אוכל לקבל בכל מרפאה של הקופה אליה אני משויך או אך ורק במרפאת האם שלי, האם ניתן לגשת לשירותי אחות בכל מרפאה? 2.האם ניתן להגיע עם הזריקה למוקד רפואה דחופה שעובד 24 שעות וכו' או שאני תלוי במרפאת האם?

את זה עלייך לברר בקופה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת