אישה מבוגרת עם סוכרת סוג 2 וכאבים בגוף

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

06/12/2019 | 21:39 | מאת: דרומי

שלום רב, לאמא שלי יש סוכרת סוג 2 כבר מס' שנים, היא נוטלת כדורים של ג'נואט ונובונורם והסוכר שלה כל הזמן משתנה.. נע בין 120-300 בדרך כלל. הבעיה העיקרית היא שיש לה בגלל הסוכרת כאבים בגוף וזה מגיע עד למצב שהיא בוכה לפעמים ודיי משותקת בגלל זה במהלך היום. מה ניתן לעשות בשביל למנוע / לשכך את הכאבים? יש משהו אחר חוץ מכדורים משככי כאבים? אשמח לשמוע. תודה רבה.

שלום רב קודם כל חשוב לאזו היטב את הסוכרתולצורך כך מומלץ שתגיע למרפאת סוכרת. לגבי הכאבים זה דורש אבחון בירור וטיפול בהתאם דרך רופא סוכרת, נוירולוג, ראומטולוג..תלוי המ מקור הכאב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת