mri היפופיזה- בירור משמעות התוצאות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

09/10/2019 | 19:21 | מאת: אייל

בפיענוח mri שביצעתי בעקבות ירידה בטסטוסטרון נכתב:רושם לתהליך בגודל 4*2 מ"מ בהיפופיזה אחורית משמאל, מעט היפראינטנסי בסדרת t1. בנוסף, נכתב:אותות חריגים בודדים בלתי ספציפייםובחומר לבן פריונטריקולרי תת-קורטיקלי פריאטלי דו"צ. אני בן 48. מה המשמעות של שני סוגי ממצאים אלו? האם הממצא של ההיפופיזה הוא דחוף לטיפול? תודה רבה מראש!

אייל שלום אם כל מה שיש זו ירידה בטסטוסטרון אז כנראה מדובר בממצאים חסרי משמעות קלינית. מומלץ להיות במעקב הרופא שלך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת