כלומיפן וראיה? יש קשר?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

07/09/2019 | 19:36 | מאת: שמעון

שלום, יתכן שכלומיד במינון נמוך של שבועיים גורם לי להפרעות ראיה (הראיה לרחוק אצלי נפגמה), או שיתכן אין מתאם בין שני הדברים? תודה. אם כן, מה עליי לעשות? לדווח לרופא משפחה, לרופא עיניים או ליצור קשר עם האנדוקרינולוג לשינוי טיפול?

שמעון שלום אין לי פרטים לגבי מחלות הרקע שלך. לא סביר שזו אשמת התרופה אך יש להיבדק מייד אצל רופא עינים והרופא המטפל.

09/09/2019 | 18:02 | מאת: שמעון

תודה, קבעתי לרופא עיניים. באופן כללי, מהו מנגנון הפעולה בכלומיד שיש לו אינטראקציה כלשהי עם העיניים או עם מרכז הראיה? חיפשתי מאמרים אקדמאים בנושא ללא הצלחה.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת