Clomophine כלומופין - טסטסטרון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

31/08/2019 | 19:23 | מאת: שי לוב

שלום ד"ר, אנדוקרינולוג בכיר רשם לי את התרופה כלומיד במינון של 25 מ"ג אחת לשלושה ימים להעלאת הטסטסטרון הטבעי וטיפול בבעיות מין (אני בן 30), תוך כמה זמן בערך אני צפוי להרגיש השפעה? עד כה נטלתי את התרופה פעמיים - ללא שינוי.. האם מוכר בארץ טיפול ארוך טווח בכלומיד לגברים? הביקורות שקראתי ברשת די חלוקות בהשפעות התרופה.

שי שלום מספר שבועות. אין מניעה מטיפול ארוך טווח אם הוא יעיל

31/08/2019 | 20:07 | מאת: שי לוב

תודה דוקטור, אם תוכלי לענות, בממוצע, סטטיסטית, מההיכרות שלך תוך כמה שבועות מספרית חל שיפור? ובכמה אחוזים מן המטופלים הצעירים הטיפול מצליח? תודה וסליחה.

אחוז גבוה אם הטיפול ניתן לפי ההתויות המקובלות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת