בדיקת סוכר פירות.......

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

12/08/2019 | 07:34 | מאת: יעקב

ד"ר שלום האם אכילת פירות בשעה תשע בלילה של נקטרינה, אגס, שוקולד כמה קוביות יכולה לתת רמה של סוכר בשעה חמש וחצי בבוקר של 103 כאשר בבדיקת דם לפני שבוע של a1c יצא 5.2 ואם לא ממה זה יכול לנבוע? יש לציין חרדתי ועוד משהו ביצעתי בדיקת דם מאותה טיפת דם בשני גלקומטרים של אקו צ'יק מאותה טיפת דם לשני סטיריפים בשני מכשים באחת יצא 94 ובשני יצא 104 איך זה ייתכן? תודה מראש

יעקב שלום יש שונות בין הגלוקומטרים וגם באותו מכשיר תמיד יתקבלו תוצאות מעט שונות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת